top of page
DSC07056_edited.jpg

About

Mijn eigen zaak,

het idee begon zich een jaar geleden stilletjes te vormen nadat ik mezelf steeds weer tot het uiterste dreef en nood had aan een andere aanpak.

De manier waarop we steeds weer tegen 200 per uur moeten werken en leven was niet de weg die ik wou blijven volgen. Ik werd er me zeer van bewust van dat meerdere mensen deze mening deelde, dus hier zijn we dan. Wat wil ik mijn klanten kunnen geven... Een moment van rust, selfcare en soulbalance. Alles is met elkaar verbonden, dus een gezonde geest en lichaam maakt gelukkig. Voeg daar nog eens schoonheid aan toe en de formule is compleet. Hair, body and soulcare.

De holistische aanpak. Werken met kracht van de natuur en edelstenen. Haarproducten met natuurextracten, een haarbehandeling met klei, aromatherapie en/of edelsteenpoeder om jezelf rust te geven, in balans te brengen of te versterken. Tijdens het wachten een heerlijk geurende of rustgevende thee, een lekkere kop koffie en misschien wel nog met een verwen taartje erbij.  Dit alles om jouw een helend moment te bezorgen.

Want note to yourself:

honey your soul is golden.

bottom of page