top of page
IMG_9990.jpeg

About

Søstre,

het idee begon zich jaren geleden stilletjes te vormen nadat ik mezelf steeds weer tot het uiterste dreef en nood had aan een andere aanpak.

De manier waarop we steeds weer tegen 200 per uur moeten werken en leven was niet de weg die ik wou blijven volgen. Ik werd er me zeer bewust van dat meerdere mensen deze mening deelde, dus hier zijn we dan. Wat willen we onze klanten kunnen bieden... Een moment van rust, selfcare en soulbalance. Alles is met elkaar verbonden, dus een gezonde geest en lichaam maakt gelukkig. Voeg daar nog eens schoonheid aan toe en de formule is compleet. Hair, body and soulcare.

De holistische aanpak. Werken met kracht van de natuur en edelstenen. We gebruiken natuurlijke producten voor zachtheid van haar, lichaam en mileu. Om het plaatje nog meer compleet te maken kan je bij Søstre ook terecht voor een heerlijk ontspannede gelaatsverzorging of massage om jezelf rust te gunnen, in balans te brengen te versterken. En tijdens het wachten bieden we je graag een heerlijk geurenderustgevende thee of een lekkere kop koffie, dit alles om jouw een helend moment te bezorgen.

Want note to yourself:

honey your soul is golden.

bottom of page